Under Haadys skjold

I UNDER HAADY’S SKJOLD følger vi fem børn, der finder sammen under deres flugt fra krigens kaos. Hver især er de nødsaget til at flygte fra deres familier, og alt hvad de ejer. For at overleve må de på deres rejse gennem den ubeskyttede verden bruge deres evner og samle al deres styrke og mod. Heldigvis har de hinanden – og pigen Aishas minde om sin livskloge skildpadde Haady, som blev væk i ruinerne. Sammen søger de angste, men modstandsdygtigt og håbefuldt mod et sted, hvor de kan starte en ny, tryg tilværelse…

GENOPSÆTTES 2. september – 27. oktober 2017 – Teater Zeppelin

NOMINERET SOM ÅRETS SCENOGRAF 2015

Scenografi og kostumer: Johanne Eggert
Teater: Zeppelin
Iscenesætter: Mie Brandt
2015

BØRN I BYEN ★★★★★

CPH CULTURE ★★★★★

TEATERAVISEN ★★★★★

KULTURKONGEN.DK ★★★★★

Foto. Anders Rimhoff

Proces

Manuskriptet blev udviklet i processen på 4 workshops sammen med Instruktør, lys, lyd og skuespillere. Da byggeklodserne for historien var på plads blev dette storyboard skabt som så blev en del af arbejds redskaberne.

Rummet er bygget som en skav af store betonsøjler lavet af paprør på størrelse med telefonpæle. De blev venligst doneret af bikuben fonden efter Reumert showet 2014 da de ellers nok ville være smidt ud. Rørene bliver så belyst på forskellige måder so de danner rum i rummet der kan aflæses som konkrete steder.